Entertainment center The Viod

thevoid

Entertainment center The Viod

Het wordt steeds meer duidelijk dat VR en AR een onderdeel gaan uitmaken van onze toekomst.

The Void is een Virtual Reality entertainment center waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving in combinatie met een digitale wereld.

 

We leven in een tijdperk waarin allerlei soorten entertainment binnen handbereik zijn, we hebben nog steeds de behoefte om nieuwe ervaringen te delen met onze vrienden en familie. Nu VR/AR opkomend is naderen we een nieuwe manier van interactie. The Void laat u dingen beleven van het vechten in een intergalactische oorlog op buitenaardse planeten tot het beoefenen van spreuken in de donkerste kerkers, The Void presenteert de toekomst van de entertainment. De Virtual Entertainment Centers ( VECs ) komen naar grote steden in Noord- en Zuid-Amerika , Azië, Europa en Australië. The Void is meer dan het kijken naar een film of het spelen van een game… in The Void zul je een avontuur te beleven.

 

Kijk voor meer informatie op de website van The Void.

No Comments

Post a Comment